Dr Sannas har två härliga ansiktskrämer att välja mellan och i detta blogginlägg tänkte jag gå igenom vilken du ska använda beroende på just din hudtyp. Behöver du extra mycket fukt eller kanske mer näring till huden, ja då är det någon utv dessa två du ska använda. Läs mer nedan!

Dr Sannas

Fuktgivande ansiktskräm för Normal/Blandhy – Om du är relativt normal i hyn och någon gång då och då får plitor eller upplever orenheter, ja då passar den här krämen dig perfekt! Den är även för dig som har en lite fetare T-zon men är lite torrare på kinderna. Såklart är den ekologisk och absorberas lätt av huden. Den minskar även porer och tillför fukt under hela dagen. Går att användas både morgon och kväll på väl rengjord hud, gärna med Dr Sannas andra hudvårdsprodukter.

Dr Sannas

Närande ansiktskräm för Torr/Mogen hy – Denna kräm är mer för dig med torr eller mogen hud, eftersom den ger ifrån sig extra mycket näring och skyddar din hud. Den främjar hudens elasticitet och skyddar även mot uttorkning. Perfekt för dig som behöver mycket näring eller bara en extra boost under vintern. Såklart funkar denna att ha både morgon och kväll också!

Ge din hud vad den behöver ♥

Kram Emelie