Tycker du det är svårt att veta vad just du behöver för näring och kosttillskott? Younicorn Vitamins grundades till följd av behovet att få en naturlig kick utan att behöva slita i flera timmar vid en juicemaskin. Om du läser detta är du förmodligen en person som redan vet om fördelarna med ekologiska och näringsrika ingredienser utan onödiga tillsatser och doldt skräp. Kanske har du redan funderat på att tillsätta superfoods i din kosthållning men med alla olika varianter är det svårt att veta vad man ska ta? Då kan du enkelt välja mellan Younicorn Vitamins fem olika produkter. De erbjuder superfood-tabletter för olika ändamål som dessutom är ekologiska, veganska och kallpressade helt utan tillsatser. Läs mer om dessa nedan!

Protected – Hjälper till att balansera immunförsvaret och innehåller Acerola (C-vitaminrik frukt), Ginseng (rot med uppiggande effekt), Prebiotiskt Inulin, Reishi (svamp), Gurkmeja och Svartpeppar som alla hjälper till att stötta immunförsvaret, kan minska trötthet, innehåller höga halter av C-vitamin och antioxidanter, samt är de rika på prebiotika, adaptogener och fibrer. För dig som behöver ett kosttillskott för ditt immunförsvar!

Younicorn Vitamins

Gut Glory – Hjälp din tarmflora att må bättre! Med Gut Glory är målet att uppleva en friskare matsmältning. Produkten innehåller prebiotiskt inulin som stödjer magens goda bakterier vid matsmältning, Camu Camu som hjälper till att bekämpa dåliga bakterier i tarmen, Baobab, Ingefära och Acai som är rika på fibrer och antioxidanter. Börja ta hand om din mage nu!

Younicorn Vitamins

Glow – Fungerar som hudvård inifrån genom att påskynda cellomsättningen och vitalisera din hud. Med sitt näringsrika innehåll av Prebiotiskt Inulin, Matcha, Acerola, Mesquite och Nypon hjälper den till att rena din hud och verka antiinflammatoriskt. Denna produkt är rik på C-vitamin och antioxidanter och kan hjälpa din hud att bygga upp dina kollagennivåer så att huden håller sig spänstig och slät. Få din hud att stråla på riktigt med Glow!

Younicorn Vitamins

Mindful – Framtagen för att minska stress och hjälpa dig att varva ner. Innehåller Prebiotiskt Inulin som stödjer magens goda bakterier vid matsmältning, Ashwagandha som balanserar din stressnivå och ökar energi och koncentration, Maca som kan hjälpa till att sänka blodtryck och minska depression samt Tulsi (även kallad helig basilika) som också balanserar din inre stress.

Younicorn Vitamins

Hustle – Passar dig som vill maximera dina träningspass och hålla fokus under dagen. Hustle är en vegansk protein- och energikälla som innehåller Spirulina, Acerola, Chlorella och Guarana. Dessa är rika på naturens egna protein, hjälper till att öka uthållighet vid träning, är rika på C-vitamin och antioxidanter samt hjäper kroppen att rensa ut tungmetaller. Vill du ha mer energi i vardagen passar denna produkt dig alldeles utmärkt!

Younicorn Vitamins

Younicorn Vitamins strävar efter att vara lika transparenta som sina ingrediensers ursprung, nämligen 100% transparent. På tal om det, ser du hur alla ingredienser i recepten summeras till totalt 100%, eftersom det är bara de saker Younicorn Vitamins faktiskt vill ha i tabletterna som får vara där. Som startup håller Younicorn Vitamins koll på både sina styrkor och svagheter. Till exempel inser de att deras tabletter smular lite, men det är vad som sker när du inte tillsätter syntetiskt skräp till naturliga ingredienser.

Med Younicorn’s produkter är det enkelt för dig att hitta ett komplett tillskott för just dina behov. Vad behöver du? Immunstärkande, hjälp med magen, glow inifrån och ut, avslappnande eller uppiggande tillskott? Younicorn Vitamins har något för alla! Klicka HÄR för att läsa mer om produkterna på hemsidan.