schampo - Maria Åkerberg

Schampo och Balsam från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är ett stort svenskt hud-/hårvårdsmärke som har giftfria och naturliga produkter. De har ett stort utbud av både schampo och balsam, alla med olika egenskaper för olika hårtyper, oavsett behov eller tillstånd. Läs mer om Maria Åkerbergs schampon och balsam i detta inlägg!

Om du vill ha ett miljövänligt schampo och balsam med 100% ekologiska och biologiskt nedbrytbara ingredienser, så är Maria Åkerberg något för dig. Dessutom så tillverkas allt i Sverige och förpackningarna är gjorda av återvinningsbart material. Dessa milda hårprodukter är skonsamma mot hårstråna och rengör håret på ett naturligt sätt.

naturligt ekologiskt schampo

Något som hår-/kroppsvårdsprodukter ofta innehåller är syntetisk parfym, något som Maria Åkerberg inte har i sina produkter. Det har bevisats att syntetisk parfym lagras i kroppen så som olika kemikalier och bekämpningsmedel gör, och det låter väl inte så trevligt? Dofterna i dessa schampo och balsam kommer endast från eteriska oljor.

balsam - maria åkerbeg

En annan bra egenskap med Maria Åkerbergs produkter är att inga djurförsök förekommer och inga animaliska ingredienser används. Du som vegan kan alltså använda dessa schampon och balsam utan att få dåligt samvete eller bryta mot dina etiska värdegrunder.

schampo - Maria Åkerberg

Dessa fantastiska schampon och balsam är verkligen ett bra tips om du vill ha ett miljövänligt, veganskt och naturligt alternativ! Just nu kan du klicka hem schampo och balsam i ett unikt erbjudande HÄR.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *