schmidts deodorant - naturlig deo

Schmidt’s naturliga deodoranter

I detta blogginlägg berättar vi mer om Schmidt’s naturliga deodoranter. Dessa deodoranter har visat sig fungera för många som söker naturliga deodoranter utan aluminium, ftalater och parabener då många upplever sig både torra och fria från svettlukt. Den finns i två versioner, burk och stift. Här berättar vi mer om de två olika varianterna.

schmidts deodorant - naturlig deoShmidts deodoranter kom först ut på marknaden som en krämdeodorant i burk. Konsistensen i burken är krämig och ganska mjuk. Du applicerar deon enkelt med den medföljande spateln för att ta upp en lagom mängd produkt från burken (ta en mängd som är i storlek med en ärta). Värm den sedan mellan fingrarna i några sekunder innan applicering, för att den ska glida på smidigare. Den absorberas av huden utan att lämna en klibbig känsla. schmidts deodorant - naturlig deoDen med doft av Ros och Vanilj luktar underbart!
schmidts deodorant - naturlig deoDet andra stickformatet är också 100% naturlig innebär även att även den är fri från aluminium, propylen och parabener. Är du på språng är detta format snabbare och bekvämare då du applicerar den som en “vanlig” roll-on. Du behöver inte applicera krämen med fingrarna så du slipper den kladdiga biten. Du applicerar den smidigast genom att hålla den mot armhålan några sekunder. Din kroppsvärme kommer värma upp krämen stiftet vilket gör den lättare att smeta ut i armhålan. Sedan räcker ett drag, tar du mer så kan det uppkomma fettfläckar på kläderna då den är baserad på kokosolja. schmidts deodorant - naturlig deoDessa deodoranter fungerar genom att neutralisera lukt och absorbera fukt i armhålan. Det finns många spännande dofter att välja bland och alla finns i både glasburk och som stift. schmidts deodorant - naturlig deoDet finns även en serie för känslig hy som heter Fragrance Free, utan bikarbonat och eteriska oljor (doftämnen). schmidts deodorant - naturlig deoKlicka hem den variant som passar dig bäst. Du hittar alla deos från Schmidt’s här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *