sexleksaker - belladot

Sexleksaker – top 5 bästsäljare

Här är 5 produkter som tar med dig på en njutningsfull upptäcktsfärd och utforska lustens spännande vägar. Antingen själv eller tillsammans med din älskling. Alla Belladot-produkter är tillverkade i mjuka material som känns bra mot kroppen. De är lätta att använda och snygga att se på.

sexleksaker - belladotBelladot är ett nytt innovativt varumärke som vill sprida leklusten i Norden och vara det självklara valet när man väljer sexleksaker. Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom de vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter. Belladot är ett företag som riktar in sig på både lust och miljötänk så det passar in fint hos oss på pigga då vi tycker att det är viktigt.  sexleksaker - belladotHär presenterar vi storsäljarna hos oss! (Till varje produkt får du med en praktisk och stilren förvaringspåse)

  1. Ester är en liten men kraftfull klitorisvibrator. Elegant och ergonomisk design med en slikeslen, matt yta. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan tre olika vibrationer. Belladot Ester är vattentät och passar utmärkt i duschen. Den är också lätt att ta med – överallt.
  2. Bodil är en böjbar g-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger bästa tänkbara g-punktsstimulans. Steglöst reglage som är lätt att styra. Mjukt material med matt och silkeslen yta. En självklar bästis för de redan g-punktsfrälsta. Eller en spännande ny bekantskap för den som har nöjet kvar att utforska den magiska g-punkten.
  3. Ingrid är en mjuk och böjlig fingervibrator i följsamt material. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan tre olika vibrationer. Utforska den på egen hand eller ihop med din partner. Fingervibratorn är vattentät och följer gärna med i duschen.
  4. Sofia är en mjuk och böjbar dildo med matt och silkeslen yta. Sofias specialitet är det upphöjda vågmönstret som skruvar sig hela vägen runt. Med vågornas struktur får du en starkare och skönare upplevelse. Den har en kraftfull vibrator i toppen som du enkelt styr med ett steglöst reglage. En vattentät, vibrerande dildo som du med fördel kan ta med i duschen.
  5. Matilda är ett litet vibrerande ägg med silkeslen och matt yta. I det mjukt rundade ägget finns en kraftfull vibrator med fyra hastigheter, som styrs från den smidiga handkontrollen. Låter fantasin flöda fritt, det lilla ägget stimulerar varhelst du vill. Rolig parleksak som blir en given sängkamrat tillsammans med dig och din älskling.

sexleksaker - belladot sexleksaker - belladotOm det här låter intressant tycker jag att du ska kika in hela sortimentet där de är fullt av bland annat massageoljor, glidmedel, menskoppar och mycket annat.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *