I denna kombinerade puderpalett hittar du tre intensiva nyanser som kan användas till varierande makeupstilar, från skir romantik till sotad dramatik. Superfin palett från Maria Åkerberg med två ögonskuggor och ett rouge. Alla tre puder har många användningsområden, de behöver alltså inte endast användas till ögon och kinder. De tre intensiva nyanser är pigmenterade och passar till olika sminkningar. Varmt och romantiskt eller kallt och neutralt, Sparkling Moonlight fixar dem båda!

(Romantisk look – Blush Candy på ögon och kinder, Eye Shadow Frosty Grey på ögon)

Eye Shadow Frosty Grey: Detta är en ljusgrå skugga med lite skimmer. Den fungerar perfekt att ha som basögonskugga och övergångsskugga vid en sotning. Man vill alltid bygga upp en sotning, inte lägga en mörk skugga först. Denna kalla ton är perfekt att börja med för att mjukt bygga upp en så naturlig skuggning som möjligt.

Eye Shadow Midnight Blue: Även denna skugga är en kall färg. Den funkar fantastiskt tillsammans med Frosty Grey. Som sagt så vill man bygga upp en sotning, om du börjar med den ljusare skuggan och sedan mjukt övergår till denna. Då blir det mer naturligt. Även denna är lite skimrig, och går att byggas upp. Vill du ha en mörk och mer skarp sotning går denna skuggan att bygga upp.

Blush Candy: Rouge, nyckel till ett friskt utseende på några sekunder. Denna kalla, matta rouge är i en ceriserosa nyans och ger ansiktet en uppiggande touch. Perfekt om du inte vill ha en så skarp rouge då denna nyans ger ett milt uttryck. Dess ljusa färg gör att den passar både till vardags men även fest, och kan användas för en somrig ögonskuggning.

Sparkling Moonlight

(Sotad look – Eye Shadow Midninght Blue på ögon, Blush Candy på ögon och kinder)

Istället för att köpa ett rouge och olika singelögonskggor får du alla tre i en palett. Mycket smidigare, dels att köpa men även att ha med! Testa Sparkling Moonlight du också ♥