Serum Esse

Skillnaden mellan Esse’s Serum +

Esse Probiotic Skincare har tre olika serum i deras plus-serie. Skillnaden mellan de tre är stor och de har olika egenskaper och funktioner. För att du enkelt ska kunna välja vad som passar dig och din hud bäst, och känna dig trygg så är de tre serumen sammanställda i detta inlägg.

Serum Esse

Probiotic Serum +: Detta serum är faktiskt det första i världen som är med levande probiotika. Det gör det mer aktiv eftersom bakterierna i det hela tiden är igång och jobbar. Esse har identifierat många olika probiotiska mikroorganismer som är nödvändiga för att huden ska må bra. De har satt ihop dem i detta fantastiska serum. I detta serum är den mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varenda milliliter, och de aktiveras när de kommer i kontakt med fukten som finns på hudens yta. När de sedan blivit aktiverade så ger de huden egenskaper som korrigerar obalanser. Men även hjälper huden att blå fastare, fylligare och mer elastisk. Alla kan använda detta serum, vilken hudtyp man än har. Den är suverän på hud som visar tecken på stress på grund av dess förmåga att nå biologisk jämnvikt.

Intensity Serum +: Detta serum skulle man kunna säga är naturens motsvarighet till botox. Serumet ger dig resultat på dina rynkor snabbt, då det jobbar med att låta ansiktsmusklerna slappna av. Du kan redan efter två ynka timmar se de första resultaten och om du sedan fortsätter använda det dagligen så har det en kumulativ effekt på huden. Nyckelingrediensen är Parakrasse från ön Reunion och extraktet från det har visat på en kraftig reduktion av rynkor. Hela 75% av Esse’s testpersoner frö detta serum fick dessa resultat. Extrakt från Kigelias och Djävlulsklo, som serumet innehåller, är även egenskaper som visar på att vid regelbunden användning också minskar linjer och  rynkor, över tid.

Ageless Serum +: Detta serum är anti-age då det lyfter och stramar åt huden vid en långvarig användning. Man kan redan efter en knapp månad märka skillnaden detta serum gör på huden, eftersom det både stramar åt men samtidigt mjukgör. Serumet innehåller en hel del olika extrakt av probiotika och växter, som bygger upp huden och hjälper till med reducering av pigmentering. Det innehåller en kombination av extrakt från Sumarot, Muira Puamabark, och Madonnalilja, och det för att stärka bindväven och kapillärväggen. Om du vill ha en hud som ser yngre ut så är detta något för dig, oavsett hudtyp. Serum EsseVi vet idag mer om huden än någonsin! Den senaste forskningen inom hudvård har visat att det absolut viktigaste för vår hudhälsa (elasticitet, fasthet etc.) främst beror på de bakterier (mikrober) som lever på och i den. Dina bakterier är värdefulla! Ta hand om dessa så tar dessa hand om dig!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *