Fotinlägg

Släpp dina fötter fria i sommar!

Nu ryker skorna av! Det är alldeles för varmt för att stänga in fötterna i tjocka skor och strumpor. Men hur står det till med dina fötter? Känns de torra och hårda? Med Nourishing Oil och Quick Repair Cream tillgodoser du dina fötters behov av fukt och fett!

I både Nourishing Oil och Quick Repair Cream finns rikliga mängder av den fantastiska svartvinbärsfröoljan! Naturens egna lösning på bland annat torr hud! Svartvinbärsfröoljan tränger fint ner i huden och kan hjälpa huden på djupet med att binda kvar fukten. I kombination med andra växtoljor med mer ”vaxartade” egenskaper som ekologisk olivolja (Quick Repair Cream) och kokosolja (Nourishing Oil) kan huden få skydd på ytan medans den blir stimulerad på djupet av svartvinbärsfröoljan.  Alltså utan fetter på och i huden kan vi inte behålla fukten så som det är ämnat och det leder till att vi blir torrare och torrare.

Så testa att väcka dina vinter- och vårtrötta fötter till liv igen med naturens egna lösning – svartvinbärsfröoljan! Sen är det ju bara en bonus att dessa produkter lämpar sig till hela kroppen och till hela familjen, allt för att minska lite på alla produkter i badrumsskåpet och i förlängningen minska vårt soppberg.

Lycka till!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *