Moonsun

Smidig hudvård som passar alla hudtyper

Att stå i badrummet och pyssla med olika ansiktskrämer, peelingar och masker är för många vardagslyx och en riktigt mysig sund. Men det är långt ifrån alla som känner samma njutning och lyxkänsla av att utföra sin hudvårdsrutin. Är du en av dem som tycker det är svårt att välja produkter och hellre ha få produkter med flera användningsområden och som i stort sätt passar alla olika hudtyper, ålder och även de med problemhud? Då är detta ett blogginlägg för dig!

Det finns nämligen ett varumärke här på Piggabutiken.se vars grundare är två häftiga tjejer som har mött och behandlat kunder med olika hudtyper/problem och som skapat en serie som passar alla. Varumärket heter Moonsun.

Produkterna är som sagt väl genomtänkta för att i stort sätt passa alla olika hudtyper, ålder och även de med problemhudså som tex: acne, rosasia mm. Erfarenheten som naturkosmetiska terapeuter har lagt grunden för denna serie och dess utformning. De förundrades över den enorma konsumtion av skönhetsprodukter med olika användningsområden och anser att skillnaden mellan tex: hand, fot och kroppskräm många gånger inte är så markant. De anser istället att en bra sammansatt naturkosmetisk produkt anser ska kunna fylla flera funktioner.

Moonsun

Moounsuns vårdande ansiktsprodukter passar utmärkt att ha runt ögonen, så som att deras kroppsprodukter fungerarperfekt som vårdande fot och handkräm.

Produktserien är baserad på genomtänkta råvaror och aromaterapi. Vilket gör serien adaptogen. Det innebär att produkterna anpassar sig efter vilken hudtyp människan har. Där av passar den här hudvårdsserien båda könen från tidiga tonåren till en åldrande hud dag som natt. De har med all sin kunskap och erfarenhet som aroma och naturkosmetiska hudvårdsterapeuter skapat denna serie som de är mycket stolta över.

Och vi är stolta över att få förtroendet att vara återförsäljare av dessa fantastiska ekologiska produkter som tagits fram i samklang med naturen. Man sår, skördar och gör produkter utan kemikalier som belastar jorden. Fint och bra tycker vi på Pigga <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *