mineralpuder

Sminkbas som inte täpper till dina porer

Söker du en naturlig sminkbas som inte täpper till dina porer och som är skonsam mot din hud? Då är mineralpuder verkligen något för dig, läs mer!

Mineralsmink i allmänhet består endast utav naturliga mineraler. Det gör att man slipper alla kemikaliska ingredienser och parfymer som “vanligt” smink innehåller. På Piggabutiken.se har vi mineralpuder från Maria Åkerberg och INIKA Organic. Ett bra mineralpuder lägger sig inte som en tjock hinna på huden och ser kakigt ut. Det gör att resultatet blir mer naturligt och jämnt. Din naturliga lyster kan lysa igenom det lätta pudret, vilket är en stor faktor till det naturliga resultatet.

Det bästa med mineralsmink är att alla kan använda det, oavsett hudtyp! Men rekommenderas främst till de som har problem med huden. Varför är det bra om man har känslig och problematisk hud? Jo, det är för att mineraler irriterar huden så lite det bara går och är skapat för att minska rodnad, pigmentering och oren hy.

Vegansk Kabukiborste - INIKA Organic

Något som dock kan vara lite svårt är att veta om ett märke verkligen har 100% naturliga mineraler i deras puder. Många vill ofta marknadsföra sig som helt rena men om man kollar noga så är de inte alltid det, då man kan få kalla sin produkt för mineralpuder även om det innehåller extremt få proncet rena mineraler. Mineralpuderna från INIKA och Maria Åkerberg är helt naturliga och innehåller bara mineraler!

Applicera ditt mineralpuder med en Kabukiborste. Du doppar borsten i ditt puder och slår av överskottet eller ”knackar” ner det i penseln innan du applicerar pudret med mjuka, cirkulerande rörelser. Desto mer du applicerar och masserar pudret, desto mer täckning får du.

Vegansk Kabukiborste - INIKA Organic

Den ger en fin och jämn applicering och är lätt att arbeta med oavsett om du vill ha ett naturligt lätt resultat eller ett naturligt fulltäckande resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *