Sminkborste Dr.Hauschka

Sminkborstar – olika modeller och hur du använder dem

Att köpa sminkborstar är som en djungel. Det finns tusentals modeller, material, tillverkare och typer av borstar. Dr.Hauschka har borstar med syntethår som räcker för att göra en komplett sminkning. Här är en snabb beskrivning av borstarna och hur du använder dem.

Sminkborste Dr.Hauschka

Foundationborsten – Snedskuren pensel som fördelar din foundation, eller annan flytande produkts, jämnt och slätt. Den glider smidigt över huden och är lätt att jobba med.

Puderborsten – En stor, fluffig borste som är perfekt för att applicera produkter i puderform med då den täcker stora delar av ansiktet och kommer åt överallt. Den ger ett naturligt resultat och jämnar mjukt ut pudret över huden.

Rougeborsten – Denna tulpanformade borste kan användas till mer än bara rouge. Den kan användas till rouge, contouring eller bronser. Även puder för mindre områden, både kompakt- och löspuder.

Ögonskuggsborsten – Med denna stora, rundade borste applicerar du smidigt ögonskuggan. Du kan även använda den för att sudda- och jämna ut skarpa linjer mellan olika skuggor och ögonlocket självt.

Ögonskuggspenseln – En kort och snedskuren pensel som även denna är perfekt för att applicera ögonskugga med. Dess form passar bra för att definiera ögonen med skuggor i ytterkant, globlinjen eller vid fransraden. Man kan tänka att denna borste applicerar och ovanstående ögonskuggsborste blandar ut.

Läppenseln – Denna platta och rundade pensel är gjord för att smidigt applicera läpprodukter så att det blir jämnt och når överallt på läpparna. Den kan dock användas till mer. Concealer för att skulptera ögonbrynen eller för att lägga en skimmrig skugga på ögonlocket. Den ger ett jämnt och exakt resultat.

Om du vill ha en längre och mer utförlig guide på hur du på ett enkelt sätt använder dig utav sminkborstar så har du det HÄR. Det är dock andra borstar än dessa men till exempel en puderborste används fortfarande på samma sätt.

Att hålla borstarna rena och veta hur man gör det, är minst lika viktigt som att veta hur man använder dem. HÄR är en smidig guide på hur du skonsamt rengör borstarna för att minska risken för bakterier och smuts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *