Stippling brush - INIKA Organic

Sminkborste med två olika typer av borststrån

Denna superlena borsten ger dig bättre kontroll och definition över produkten du jobbar med. De vita fibrerna längst ut på borsthuvudet absorberar produkten och de svarta fibrerna jobbar in produkten jämnt på huden. Med denna teknik, med två olika typer av syntetiska borststrån, så absorberar den minimalt med produkt. En del sminkborstar nästan “äter upp” det man lägger på den, men inte denna.

Stippling brush - INIKA Organic

Det finns hur många olika sminkborstar som helst idag. En del som kan används till många produkter och vissa speciellt utvecklade för en enskild. Denna helt veganska borsten från INIKA som kallas för Stippling Brush kan användas till lite allt möjligt. Den är i grund och botten skapad för att använda tillsammans med flytande- och mineralfoundation.

Stippling brush - INIKA Organic

Som sagt så tycker jag att denna borste kan användas till mer än bara foundation. Jag gillar att använda en Stippling Brush till att applicera primer innan jag lägger min bas. En sånhär borste ser till så att primern arbetas in i huden och applicerar det överallt. Man kan använda en Stippling Brush till pressade puder, eller till och med rouge. Man få testa sig fram vad man gillar för borstar till sina olika steg.

Stippling brush - INIKA Organic

Tips: Använd en Stippling Brush för att applicera brun utan sol i ansiktet och på händer/knogar. Det, enligt mig, gör det mycket jämnare och mindre fläckigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *