Kit

Sminkkit för en perfekt bas

Letar du efter ett kit som har allt du behöver för att lägga en fin och enkel bas? Då vill vi idag visa upp Discovery Kit från Inika. Detta kit innehåller hela 5 produkter – primer, flytande foundation, BB cream, lösmineralfoundation och väldens bästa kabukiborste (enligt mig i alla fall). Alla dessa produkter är ekologiska, 100% naturliga och veganska, vilket allt annat smink från Inika också är. Läs vidare!

Kit

Ett sånt här kit kan alltid komma till användning. Dels är det kul att köpa till sig själv om man inte riktigt vet vad man tycker om mest när det gäller flytande- eller lösmineralfoundation. Då man får chansen att testa sig fram. Det är också kul att ge bort som gåva eftersom man får så mycket för pengarna (speciellt nu när du får 50% rabatt på detta kit).

Kit

Denna lösmineralfoundation är min absoluta favorit, speciellt nu under sommaren! Den mattar ner utan att kladda, samtidigt som den innehåller spf 25 vilket betyder att man inte behöver tänka på solkräm i ansiktet. Så smidigt att ta med sig i väskan och bättra på basen med under dagen/kvällen.

Och varför jag gillar borsten så mycket är för att den är superskön mot huden, samtidigt som den ger ett jämnt och fulltäckande resultat, tack vare de täta hårstråna.

Kit

Här har vi tre andra tester som också följer med. Primern läggs först för att återfukta huden så att sminket täcker bättre, samt att det håller längre om du ska ut och dansa en hel kväll till exempel (:

Inikas flytande foundation är full av antioxidanter, vitaminer och mineraler vilket även huden behöver. Den suddar ut gränsen mellan foundation och fuktighetskräm och ger ett jämt och snyggt resultat.

Och sist men inte minst, deras BB Cream Foundation, som innehåller primer, fuktkräm och foundation i en och samma formula. Snacka om den optimala allt-i-ett produkten!

Dessvärre är detta kit en Limited Edition, vilket betyder att det inte kommer finnas tillgänglig speciellt länge till. Så vill du vara en utav de få lyckliga som kommer över detta kit, klicka dig vidare HÄR innan de tar slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *