sminkkit - maria åkerberg

Sminkkit från Maria Åkerberg – Spring

Välkomna våren med lite nytt, ljust smink! Maria Åkerberg har ett nytt sminkkit med sju olika produkter för en fin och naturlig makeup. Med de naturliga produkterna kan du skapa en skimrig och härlig sminkning, perfekt såhär mot våren när det blir ljusare och varmare ute. De bruna och rosa tonerna ger ditt ansikte värme och liv. Tre av produkterna i kitet är dessutom helt nya. När du köper Spring-kitet så får du:

sminkkit - maria åkerberg

Bronzer Sunrise Nyhet!

Denna bronzer/solpuder ger ditt ansikte värme och lite skimmer. Solpuder appliceras helst med en fluffig relativt stor borste, runt ansiktet. Under och aningen upp på kindbenen, i tinningarna, pannan och lite under hakan. Det är viktigt att blanda ut om det blir skarpa linjer, så att det ser naturligt ut. Detta puder kan även användas till contour, som är skulptering av ansiktet. Man brukar prata om näsa, kindben och panna när man diskuterar contouring.

Eyeshadow Cashmere Nyhet!
En gråbrun ögonskugga i en  neutral ton som är lite skimrig. Den kan användas till de flesta looker. Det går att bygga upp den i globlinjen som övergångsskugga för att slippa skarpa linjer och övergångar mellan skugga och ögonlock. Går även att använda ensam för att ge ögonen lite mer djup till vardags.

Eyeshadow Dusty Rose Nyhet!
Mild, ljusrosa ögonskugga med skimmer. Denna härliga nyans ingick i paletten Endless Summer. Den är superfin att ha både som ögonskugga eller highlighter (till dig med lite mörkare hud). Dutta mjukt på den i mitten på locken och precis under brynbenen för att ge ögonen liv och ljus. Om du vill ge ansiktet mer former så kan du använda denna skimriga skugga på kindbenen, på nästippen och amorbågen (precis i mitten ovanför överläppen).

Eyeliner All Brown
Ögonpenna i en varm härlig ton som ger dina ögon mer djup och gör dem mer definierade. Den kan användas på vattenlinjen för att sluta ögonen, eller som fransmarkerare precis över den övre fransraden. Bra tips om du sminkat dig men känner att något saknas. Denna penna ger ögonen en rejäl touch, utan att vara skarp.

Highlighter Golden Peach
En highlighters uppgift är att framhäva ansiktsdrag genom att reflektera ljus. Denna varma highlightern är i en ljus, fin persikofärg. Den skimmrar och ska användas på de höga ställena på ansiktet, som jag nämnde under Eyeshadow Dusty Rose. Brynbenen, kindbenen, nästippen och amorbågen. Denna härliga skugga kan även användas som ögonskugga. APplicera den i mitten av locken för en glansig och vårig look.

Lip Liner Natural Beige
En läppenna gör mer än vad man tror. Denna neutrala, brunbeigea passar perfekt till vardags för att markera dina läppar lite extra. Den kan användas ensam eller under läppstift eller läppglans för att de ska hålla längre och se jämnare ut. På grund av att denna läppenna är så neutral i färgen kan den användas under vilken annan läpprodukt du vill.

Lip Care Colour Joyful
Rosa läppstift i en varm nyans med gyllene skimmer. Även denna produkt är perfekt inför våren. Den ljusa rosa färgen ger värme till läpparna, på ett mjukt och naturligt sätt. Dess neutrala ton gör det lämpligt till allt. Jobb, skola, möte, fest. Vad du än ska göra så funkar detta läppstift. För att få bästas resultat, applicera läppennan i kitet på läpparna innan du tar läppstiftet.

sminkkit - maria åkerberg

Alla delar i kitet är så himla fina och kompletterar varandra väldigt bra! Klicka hem det HÄR tom. 30 April 2018.

2 thoughts on “Sminkkit från Maria Åkerberg – Spring”

    1. Hej Frida! Va kul att du är intresserad 😀 Vi tar med oss din förfrågan och kan förhoppningsvis i framtiden få till ett inlägg om detta, Kram Pigga-Victoria R

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *