Mammamage

Smörj magen under och efter graviditeten

Det här är min mage sju veckor efter att Lacki föddes. Tre kejsarsnitt på fyra år. Tre viktuppgångar på 25-30kg med stora barn (och en massa mat) samt 10kg kvar till min startvikt. Här vill jag visa er en ärlig bild på min mage sju veckor efter förlossningen. Den är mjuk o go, med lite nya mönster, slapp med uttänjt skinn (märkte inte häromdagen när jag fastnade med magen i lådan på skötbordet). Men vet ni vad? Den är sååå fin! Tänk att jag där inne har burit mina tre barn. Det är helt fantastiskt!

Mammamage

Jag har smort med olika oljor flera ggr varje dag under graviditeterna, vilket förmodligen inte bara har hjälpt emot fler bristningar, utan även mot klådan av hud som töjs. Nu efter graviditeten gäller det att va lika snäll mot magen och huden. Förutom knipövningar och fint arbete med de inre magmusklerna så måste ju även huden få lite kärlek.

Mammamage

Maria Åkerbergs Royal Body Oil är en exklusiv kroppsolja med uppstramande effekt. Den unika effekten skapas med eteriska oljor av Neroli och Patschuli. Dessa används oftast bara i exklusiva ansiktskrämer, men i Royal Body Oil får hela kroppen ta del av deras välgörande egenskaper. Patschulioljan verkar föryngrande och stärkande på huden. Neroli lugnar huden och stimulerar cellförnyelsen. Dessa oljor är bra var för sig, och tillsammans blir de oslagbart uppstramande och mjukgörande, med en ljuvlig doft.

Mammamage

Denna olja är dessutom en bra, mild intimolja då den innehåller havtornsolja som mjukgör och skyddar torra slemhinnor, som många får problem med under amningstiden.

Glöm nu inte bort dig själv, även om du är mitt uppe i graviditeten eller efter att din ögonsten äntligen finns utanpå magen. Smörj under tiden din mage växer och fortsätt efter förlossningen för bästa resultat.

Kram Jannica

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *