ekologisk brun utan sol - Maria Åkerberg

Snygg fuskbränna med ekologisk Brun utan Sol

Nu är solen här och visst är underbart! Vi längtar efter gyllenbrun hud och solblekt hår, för visst känns det så mycket fräschare och man känner sig så mycket piggare? Om du inte kan vänta en sekund till på känslan efter solkysst hud så ska du ta en titt på detta kit med skrubb och brun utan sol från Maria Åkerberg!ekologisk brun utan sol - Maria Åkerberg

Detta paketerbjudande innehåller Body Scrub för att förbereda huden innan applicering av Tan in a Bottle som är en fantastisk brun utan sol! Denna duo som är helt oslagbar ger en jämn, fin och naturlig färg!

Body Scrub

  • En kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Den fräscha doften kommer av eteriska oljor från Grapefrukt, Rosmarin och Kanel.
  • Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller och gör huden mjuk. Body Scrub stimulerar bland annat huden vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar, samt verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
  • En härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk.
  • Grapefruktoljan är uppfriskande, bra mot celluliter och underlättar nedbrytning av fett.
  • Rosmarinoljan verkar välgörande.

Body Scrub - Maria Åkerberg

Tan in a Bottle

  • Brun utan sol för ansikte och kropp.
  • Det här är Brun utan sol – light.
  • Tan In A Bottle ger dig gradvis en naturlig och jämn solbrun ton. Observera att du ser fräsch ut, men inte för brun. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Vilken brun nyans man får varierar från olika personer beroende på vilket pigment man har i huden.
  • Det verksamma ämnet är Dihydroxiacetone (DHA); socker från frukt. DHA är ett väl beprövat ämne och har använts i brun-utan-sol produkter sedan 1950-talet. Ämnet är en sockerart som reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämför med när du tar ett bett av ett äpple och låter det ligga). Färgen går alltså inte ner i huden som en vanlig solbränna utan ligger på ytan.

Tan in a bottle - brun utan sol - maria åkerberg

Passa på att klicka hem båda två HÄR till ett kanonpris!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *