solskydd - rosenserien

Ett måste i resväskan på solsemestern

Hej på er! Just nu befinner jag mig på varmare breddgrader på en underbar semester tillsammans med familjen. Kan du gissa vilken produkt som var ett måste för mig när jag packade resväskan?

solskydd - rosenserienSolkräm såklart! Det är inte aktuellt att åka på solsemester utan solskydd så vi har bunkrat upp rejält till hela familjen. Den jag använder mest är solskyddskrämen från Rosenserien som innehåller betakaroten. (Detta är min favorit, barnen får ha högre solskyddsfaktor och skyddande UV-kläder) solskydd - rosenserienRosenseriens solskyddskräm för kropp och ansikte ger skydd, vårdar och återfuktar huden. Basen är rättvisemärkt aloe vera gelé som tillför fukt och vårdar huden. solskydd - rosenserienSom hör till blir det även en hel del bad här. Därför tänker jag på att smörja in mig flera gånger om dagen för bästa skydd. solskydd - rosenserienNu är det dags för ett dopp med barnen. Vi hörs!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *