Jag har hört att det är vårväder på gång hemma i Sverige. Härligt att solen äntligen kommer tillbaks! Därför vill jag tipsa dig om hur du undviker att bränna dig men samtidigt blir solkysst snabbare. Jag som bor i Australien just nu har haft väldigt stor nytta av just detta! 

I början av våren och sommaren är din hud som ömtåligast och känsligast. Det är även vanligt att åka utomlands under denna period och vi måste täcka på att vara försiktiga och skydda oss mot solens skadliga UV-strålar. Självklart bör du använda en bra solskyddsfaktor med extra hög spf innan huden fått sin egna skyddande färg innan du byter till en med lite lägre spf. Man brukar säga att det tar ungefär två veckor för huden att att få sin skyddande färg i takt med att solen successivt bygger upp det bruna pigmentet. Det är nämligen det bruna pigmentet som får att huden att reagera långsammare på solljuset eftersom förtjockningen av överhuden gör att de cancerframkallande Uva-strålarna får det svårare att tränga ner i läderhuden.

Då kommer vi till produkten jag vill tipsa om idag, Betakaroten! Genom att äta dessa kapslar aktiverar du kroppens egen pigmenteringsprocess och “Brun utan att bli bränd” är därför en beskrivning som många använder när de beskriver betakaroten. Betakaroten - Better YouEtt måste nu innan sommaren och om du vill bli solkysst snabbare men samtidigt minska risken för att bränna dig.