Sun Kissed Set

Solkysst look i 3 enkla steg

Maria Åkerberg har tagit fram den perfekta kombinationen för att du ska lyckas med en perfekt solkysst look. Det kallas Sun Kissed Set och består utav deras Tan in a Bottle (naturlig brun utan sol), solpudret Sunrise och det perfekta glanset – Lipgloss Sorbet. Men skynda, nu är det sista chansen att få tag på denna trio tillsammans! Läs vidare för att få veta mer om dessa tre produkter.

Sun Kissed Set

Steg 1 för att få till den perfekta brännan – Tan in a Bottle. En ljus brun-utan-sol-produkt som gradvis ger din hud en naturlig solbrun ton. Efter 3-4 dagar ska maximal färg ha uppnåtts och beroende på vilket pigment man har i huden så varierar den bruna nyansen på olika individer. Ämnet i denna kräm, som gör din kropp brun kallas för Dihydroxiacetone (DHA) och kommer från sockret från frukt. DHA reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämfört med när du tar ett bett av ett äpple och låter det ligga). Färgen går alltså inte ner i huden som en vanlig kräm utan ligger på ytan och gör dig gyllenbrun och fin.

Sun Kissed Set

Steg 2 kallas Bronzer Sunrise och är ett lättapplicerat solpuder i en varm nyans med lätt skimmer som både ger lyster och färg. Använd det för att skapa en solkysst hudton i ansiktet eller till contouring.

Sun Kissed Set

Och sist men inte minst, steg 3 i denna solkyssta look. Lipp gloss Sorbet är ett skimrande aprikosrosa läppglans i en varm nyans som passar perfekt ihop med Lip Care Colour Crush och Darling, två populära läppstift från Maria Åkerberg.

Sun Kissed Set

Här har du det ultimata kitet för att du ska utstråla sommar, perfekt till midsommar! Snart slutar dessa tre produkter att säljas som ett kit, vilket betyder att du går miste om ett fantastiskt bra paketpris. Så skynda innan det försvinner! Du hittar Maria Åkerbergs Sun Kissed Set HÄR.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *