Probiotika

Stärk mage och tarm med goda bakterier!

Har du som många andra återkommande problem med förkylningar, halsinfektioner eller ont i bihålor och liknande? Då är det faktiskt magen du bör stärka. Varför? Jo, för att vi ska må bra är det viktigt med en stark tarmflora därför att största delen utav vårt immunförvar sitter i just magen. Om detta är helt nytt för dig förklarar vi mer nedan!

För att tarmen ska må bra och immunsystemet ska fungera som det ska är det bra att äta kosttillskott som innehåller goda bakterier. Bakterier för magen kan i vissa öron låta märkligt, men vår tarm består faktiskt av flera miljarder bakterier och har en vikt på ca 1 kg i våran kropp. I tarmen har vi behov av flera olika sorters bakterier som verkar i olika delar av tarmen. Av dessa bakterier är det av största vikt att de består av goda sådana.

Probiotika

Dessa goda bakterier hittar du i LactoVitalis Pro. Detta kosttillskott ger ett tillskott av minst 20 miljarder mjölksyrabakterier från 12 olika stammar, kombinerat med C-vitamin och Zink som båda bidrar till immunsystemets normala funktion. Perfekt för oss vuxna!

Till barnen finns även LactoVitalis Kids, en god tuggtablett med en miljard levande mjölksyrabakterier. Tänk på att redan från barnsben sätta grunden till en stark och motståndskraftig tarmflora, det lönar sig i längden!

Stärk ditt och din familjs tarmflora med goda bakterier och bli fri från tråkiga förkylningar och annat!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *