Warpaint

Vitare tänder med svart tandblekningspulver

Tandblekningspulvret som har blivit hyllat på sociala medier, på bloggar och i magasin världen över hittar du HÄR hos oss på Piggabutiken.se. Många har sett bilder på detta svarta pulver och visst ser man skillnad på före- och efterbilder! Det fantastiska är (förutom att det fungerar) att det är helt giftfritt och utan otäcka kemikalier. Jag har som många andra sett före- och efterbilder på hur detta pulver bleker tänderna och nu när jag provat det frekvent under några veckor vet jag att det verkligen funkar. Så kul!

Warpaint

Warpaint är skonsamt mot tänder och tandkött. Aktivkolen, som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen. Ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten hämmar infektioner och ger dig en fräsch andedräkt! En burk räcker till ca. 150 gånger.

Warpaint

Så gör du: Doppa en ren och fuktad tandborste i pulvret. Borsta med små och försiktiga cirklar i två minuter. Håll munnen stängd under tiden du borstar. Spotta ut Warpaint och skölj noga. 1 burk räcker till ca 150 borstningar så det räcker länge!

Warpaint

Jag använder inte samma tandborste som jag har till min tandkräm utan använder en annan tandborste gjord av bambu av märket Humle Brush. Detta då det känns mer hygieniskt att använda en enskild tandborste till detta pulver än att doppa min vanliga tandborste i pulvret.

Warpaint

Om du vill bleka dina tänder skonsamt kan jag verkligen rekommendera Warpaint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *