Höst

Ta dig ut på höstpromenad!

Igår var en sån där härlig dag med både sol, värme och färger utan dess like! Jag fick med mig sambon ut på promenad i skogen och jäklar vad vackert det var. Vilken lyx att få va ledig en dag som igår. Hur många av er var också ute på höstpromenad i helgen?

Höst

Hade klätt oss alldeles för varmt med jackor och halsduk som absolut inte behövdes! Vi mötte flera stycken som bara gick i t-shirt, underbart skönt!

Höst

Tänk att skogen, luften och tystnaden kan påverka måendet så mycket. Innan kände jag mig lite trött och småirriterad, men efter en stund, bland löv och träd kände jag mig mycket mer tillfreds med allt. Att andas in den friska skogsluften kan göra en mycket gott!

Höst

Glöm inte bort att njuta av denna tid, då sol och värme fortfarande finns med oss. När det sen blir kallt tar vi det på bästa sätt med mysiga koftor, tända ljus och te i soffan. Men än så länge får vi njuta av sensommaren! Hoppas ni alla hade en fin helg, och ha nu en fortsatt bra start på veckan ♥

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *