Moonsun

Ta hand om din hud med naturlig skrubb och olja

Två produkter från Moonsun som jag älskar att använda på min kropp är deras kroppspeeling och bivaxolja. Båda doftar fräscht av citrongräs och känns fantastiska tillsammans! Genom att peela din kropp samt smörja den med produkter som återfuktar och vårdar huden kan du öka blodcirkulationen, exfoliera döda hudceller samt även sätta igång lymfans cirkulation i kroppen. Förutom dessa fördelar får du också en len och mjuk kropp. Nedan berättar jag mer om dessa två produkter, så läs vidare!

Moonsun

Det första jag gör är att skrubba hela kroppen med Moonsuns Kroppspeeling, gjord av bland annat sheasmör och socker, vilket gör den mjuk och inte för aggresiv mot huden. Den både ökar cirkulationen i kroppen samtidigt som den efterlämnar din hud härligt len. OCH, den doftar underbart!

Moonsun

Efter skrubb och dusch brukar jag alltid återfukta huden ytterligare och just nu använder jag Moonsuns Bivaxolja som är fantatsikt skön och doftar lika gott den! Denna olja har många bra användningsområden. Den är till exempel perfekt till torra fötter, torr hårbotten och frissiga hårtoppar och fungerar även som massageolja! Huden blir som ny efter en kur med dessa två produkter!

Moonsun

Moonsun har fler härliga och bra produkter att erbjuda! Om du klickar HÄR kommer du vidare till deras fulla sortiment på vår hemsida ♥

Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *