kosttillskott - holistic

Ta kontroll över din hälsa med Holistic

Hur mår du? Idag lever allt fler av oss under stress och i en vardag med snabba förändringar. Ibland är det stora förändringar och ibland är de rent av nödvändiga för att ställa om till en långsiktigt hållbar utveckling för planeten. Detta ställer stora krav på dig, samhället och hela världen. I denna förändringsprocess mår tyvärr många människor dåligt. Hur ska vi då göra för må bättre och finna balans? Ta kontroll över din hälsa!

När du mår bra och är i balans blir du gladare och har mer energi för att uttrycka kärlek och glädje. Det är där Holistic vill hjälpa dig att må bra genom ett liv i balans för både kropp och själ. På så sätt vill Holistic tillsammans med dig skapa en friskare, gladare och mer kärleksfull värld som är hållbar på lång sikt. kosttillskott - holisticHur ska då Holistic bidra till denna hållbara värld? Jo, genom kunskap om orsakerna till sjukdomar och hur de långsiktigt kan undvikas eller elimineras samt hur du kan återställa balansen i din kropp. En balans vi vill få åter efter all stress. De vill belysa hur viktig kosten och livsstilen är för din hälsa och ditt välbefinnande. Du kan själv ta kontorollen över din hälsa. Genom detta mår människor bättre och kan ge mer av sig själva till sin omgivning och till samhällets utveckling i stort. Holistic kan alltså hjälpa dig att ta kontrollen över din hälsa. kosttillskott - holistic
Detta är ett företag som ofta får höra utrycket “Bäst i klassen” då de aldrig kompromissar med kvalitet utan anstränger sig för att ta fram bästa möjliga produkter både vad gäller ingredienser, sammansättning, synergi och kvalitet. Ännu en intressant ståndpunkt är att Holistic undviker tablettform i sina egna produkter för att slippa onödiga tabletthjälpämnen som tillexempel bind- och ytbehandlingsmedel. Därför är alla produkter i form av kapslar, vätskor eller pulver som dessutom är lättare för kroppen att ta upp. Kapslarna är vegetabiliska och framställs av cellulosa från träd (hårda kapslar) eller av stärkelse från karragenan och majs (mjuka kapslar för olja).
kosttillskott - holistic
Vi på Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av Holistic’s produkter då vi har höga krav på både effekt, renhet och leverantörers företagsanda. Och vi tycker att Holistic och Holistic’s produkter passar bra hos oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *