M Picaut

TÄVLING – Vinn produkter värda 1647kr från M Picaut

Just nu samarbetar vi med en tjej som heter Emilia Andersson på Instagram. Hon har fått äran att testa tre av M Picauts produkter och blev störtförälskad från första stund. Därefter ville hon att fler skulle få upp ögonen för M Picaut och vi var inte sena att hänga på! Tillsammans med oss och M Picaut så tävlar just nu Emilia ut tre produkter från M Picaut till ett värde av 1647kr till en lycklig vinnare. Tävlingen hittar du på hennes Instagram @emiiliaandersson och för att läsa mer om de tre produkterna bör du fortsätta läsa nedan!

Dessa tre produkter har du alltså chansen att vinna:

Glourious Green Foaming Cleanser – En skummande rengöringsmousse som lugnar, fräschar upp och ger lyster till din hud samtidigt som den skonsamt tar bort orenheter.

Hydra Lagoon Overnight Mask – Denna lyxiga anti age-mask återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Precis som namnet lyder passar den utmärkt att applicera innan sänggående så att den får verka hela natten lång.

Hydra Miracle Serum – Ett anti age-serum som motverkar rynkor och linjer med tredje generationens hyaluronsyra. Serumet stimulerar även cellförnyelsen i huden och återfuktar ännu djupare än vad en ansiktskräm gör.

M Picaut

Leta efter denna bild i @emiiliaandersson flöde på Instagram för att läsa mer om hur du kan vinna tävlingen. Stort lycka till ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *