pukka tea-lakrits

Te med smak av lakrits och kanel

Ekologiskt oemotståndligt gott te med smak av kanel och lakrits. Nu kryper jag upp i soffan med tända ljus och en varm kopp i handen, det är inte så dumt med den här mörka årstiden ändå!

pukka tea-lakritsDetta te som du hittar som nu heter Licorice/Cinnamon hette tidigare Pleasure tea. En riktig smakupplevelse av lakrits, kanel, chokladböna och en lätt touch av kaffesmak (från Cikoriarot). Alla blandningar från Pukka Tea består av 100 % ekologiskt odlade örter och är fria från artificiella ämnen, konserveringsmedel, socker och sötningsmedel.

Nu ska jag logga ut från alla sociala medier och ta mig tid för att bara ta det lugnt. Vi pratar ofta om hälsa här i bloggen och en viktig del för att må bra är att dra ner på tempot och undvika stress. Unna dig en stund där du bara fokuserar på dig och det du mår bra av. Du förtjänar din egen tid mer än någon app eller telefon någonsin kommer göra. Pigga-Victoria skrev ett blogginlägg om just detta som du hittar här. Välj minst en av hennes förslag, släpp alla krav och investera i din hälsa.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *