Tidlös skönhet – Inifrån och ut

Du är vacker. Nu och sen. Men ibland känns det inte så. Det är inte kul att känna sig ful. Du kan vara vacker som en dag i någon annans ögon men i ditt fall är väl ändå din upplevelse den viktigaste? Vi har alla dagar då vi inte tycker spegeln känns rättvis. Små fina linjer kan se ut som djupa fåror, den lilla pigmentförändringen känns som en hel kartbok och lystern lyser med sin frånvaro. Been there done that… Kan detta förebyggas? Kan man till och med vrida tillbaka klockan? Det finns hjälp att få, menar Q for Skin och jag är böjd att hålla med! Q for Skin har tagit hudvården till nya oanade höjder! Detta koncept är uppbyggt på våra nordiska lingon.

Lingonkräm och Kapslar

Lingon är ett superbär, det har man ju hört innan. Men på vilket sätt kan det påverka oss och vår hud? Titta på lingonen i skogen. Oavsett väderförhållande (torka, frost, regn, sol, snö) ser lingon likadana ut, de är fulla med lyster och vitalitet oavsett. Trots att deras frö innehåller mer omega 3 och 6 än fisk (som lätt kan härskna). Vad beror det på?

En del av lösningen stavas gamma-tocitrienol och är ett naturligt E-vitamin, 60 gånger starkare än vanliga E-vitaminer. Dessa för att på ett naturligt sett förhindra att lingonet “skrumpnar och härsknar” och “åldras i förtid”. Forskarna i Finland menar att de har liknande egenskaper i vår egna kropp. Anti-åldrande på riktigt, till hela systemet! Huden är ju det organ som får “byggstenar” sist, när alla andra fått så de klarar sig.

Lingonkräm och kapslar1

Så denna olja är grunden i Q for Skins lingon-koncept. Man har tagit fram ett kosttillskott med denna olja i kapselform (som du hittar HÄR). Man pressar alltså fröna i en process som är ekologisk och raw, i ett slutet system så oljan inte kommer i kontakt med vare sig värme (dåligt för omega 3 och 6), syre (startar reaktiva processer i fetter) och lösningsmedel (som stannar kvar i oljan och måste renas i flera steg). Detta för att säkerställa att huden har tillräckligt med byggstenar för att börja nybilda sig till en hy med spänst och lyster, samt tillräckligt med “rostskyddsmedel” (antioxidanter) för att oljan inte ska härskna i vår kropp.

Utifrån bidrar lingonkrämen (som du hittar HÄR) med att ta med flera av de övriga verksamma ingredienserna ner på djupet i huden, för att där starta en cellförnyelse som när den kommer upp till ytan, kan skapa lyster. Vidare har man lagt till fler verksamma ingredienser som Matrixyl (ett vegetabiliskt microkollagen, helt veganskt, som på ett fantastiskt sett bidrar till “fluffet” i huden genom att påverka vår egen bildning av kollagen och hyalyronsyra), Hyaluronsyra (som fuktgivare) och Probiotika (för att balansera mikrofloran och stärka hudbarriären). Detta gör den till den enda produkt du någonsin behöver!

Du kan ha den som:

-Dagkräm

-Nattkräm

-Ögonkräm

-Serum

Lingonkräm och kapslar2

Allt i ett. Så skönt om man vill få mer plats i badrumsskåpet och vill tänka lite på vår miljö (apropå att vi slänger flera miljarder ton plast i havet årligen). Dessutom går kvälls och morgon rutinerna snabbare. Jag har själv testat denna kombination och ja, jag är fast! Lingon utifrån och inifrån har gett min hud (och mig) en ny lyster och en ny vitalitet. På riktigt! Så låt dina dagar, när du inte gillar att stå framför spegeln, bli färre och våga testa du också!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *