Vamos a la Playa

Så får du en hållbar solbränna

Soltips från Maria Åkerberg! För många kan en djup, gyllene och hållbar solbränna vara det ultimata beviset på en lyckad sommar. Men hur undviker man att bränna sig, flaga och bädda för solrynkor? Det är en konst och utmaning som kräver planering och tålamod. Först gäller det att förbereda huden.

Se till att peela dig väl över hela kroppen för att få bort döda hudceller. Följ upp med mycket fukt i form av en kroppsolja och en body lotion ovanpå den. På så vis är huden maximalt återfuktad och elastisk innan den ska exponeras i solen. Var extra noga på kvällen, eftersom huden bäst tillgodogör sig fukt under natten.

Förslag på produkter:

Och nu till specialkitet Vamos a la Playa

Vamos a la Playa

Med cremen Protecting Lotion Outdoor och läppceratet Lip Care Outdoor skyddas din hud från solens strålar. Detta tack vare sitt innehåll av Titandioxid som är ett naturligt solfilter.

After Sun Lotion är perfekt efter solbad då den lämnar huden återfuktad och ger en svalkande effekt. Den doftar ljuvligt av citrongräs och havtorn och verkar också anti-åldrande.

Produkterna kan användas till både vuxna och barn. Både After Sun Lotion och Protecting Lotion Outdoor går även utmärkt att använda till både ansikte och kropp. Packa ner produkterna i årets hetaste väska gjord av återvunnet PET- material, som endast går att få genom detta erbjudande, klicka HÄR för att beställa hem Vamos a la Playa kitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *