better you bcaa pulver

Tips på kosttillskott före och efter träning

Jag älskar att börja dagen med ett skönt träningspass. Under träningspasset bryter du ned musklerna och i detta blogginlägg tipsar jag om vad du kan dricka under själva träningen och bra alternativ som tillskott efter träningspasset för bästa möjliga återhämtning.

Vi börjar i logisk ordning med vad du kan dricka under pågående träning. Eftersom det pågår ständigt uppbyggande och nedbrytande processer i kroppen kan ett intag av aminosyror vara positivt för att öka muskeltillväxten under hård träning. Det är lämpligt för dig som tränar t.ex. styrketräning eller går på tränings- eller tävlingsdiet. Better you’s BCAA stödjer din muskelökning och hindrar muskelnedbrytning. Idag valde jag denna naturliga BCAA som är fri från socker och syntetiska tillsatser med smak av päron och melon som får 10/10 i mig av betyg.

better you bcaa pulver

När jag dricker denna känner att jag får mer energi under träningspasset och att musklerna orkar mer. Störst skillnad märker jag under tidiga morgonpass då det blir extra tydligt att musklerna får en bra kickstart.

Efter träningspasset är det viktigt att få i sig lite extra protein för att hjälpa kroppen att bygga upp muskler och stödja muskelåterhämtningen. Jag gillar detta vegetabiliska alternativ som är ett ärt- och havreprotein. Ärtprotein och Havreprotein kompletterar varandra på ett sätt som gör att proteinet blir fullvärdig. De aminosyror det finns lite av i havre finns det mycket av i ärtor och vise versa. Därför finns nu dessa proteinkällor kombinerade i en och samma lättlösliga proteindryck.

Ta 1-3 hela skopor precis efter träning. Blanda 1 skopa med 1-3 dl vatten eller mjölkdryck och skaka i en shaker. Du som tränar hårt kan även ta 1-3 skopor 1-3 gånger ytterligare för maximal/elitsatsning.

 proteinpulver - better you

Just blåbär/vanilj är en ny smak och den är enligt mig den godaste!

proteinpulver - better you

Med dessa två produkter kan du känna dig trygg med att få i dig det din kropp behöver för att skapa de bästa förutsättningarna för bra återhämtning. Efter denna uppladdning känner jag mig redo för en fartfylld dag på Piggabutiken.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *