Q for Skin

Tips på naturlig hårvård vid hård träning

Tränar du en del? Har du hittat en hud/hårvård som passar dig? Som gör rent utan att torka ut, är snäll mot hud och miljö samt som funkar i träningsväskan utan läckage? Om inte, då kommer dagens tips till dig!

Wilma spelar bandy flera ggr i veckan. Det är en sport som minsann kan vara nog så krävande för hud och hår. Från -20 grader till piskande regn och bitande vindar. Full fart under skridskorna och utan en tanke på huden eller håret, så in i den varma duschen och vidare ut i vinterkvällen. Det blir många temperaturväxlingar!

Q for Skin

Därför kan det vara bra med en hud/hårvård som passar henne och hennes hobby perfekt. Då Wilma har väldigt tjockt hår och tränar flera dagar i veckan med svettig hårbotten som följd så får hon lätt klåda i hårbotten. Därför använder hon Q for Skins Quick Relief Shampoo och Conditioner varje dag efter träningen, både som schampo och tvål. Efter träningen så smörjer hon sig med Quick Repair Cream för att stötta huden och hjälpa den med byggstenar. Väldigt enkelt!

Q for Skin

Nu kan man såklart använda dessa fantastiska produkter mer än när man har tränat! Den milda formulan passar perfekt för daglig hudvård och ger lindring åt en hud/hårbotten med klåda.

Lycka till med er hudvård!

Kram Malin och Wilma

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *