nyttig dessert - Nillas Kitchen

Tips på nyttig hallon och chokladmousse!

Jag är lyckligt lottad som har en dotter som gärna pysslar i köket! Idag fick jag den här underbart goda hallon och chokladmoussen serverad till mig när jag låg i soffan på uteplatsen och läste en bok. Den här kan man verkligen äta med gott samvete då den endast består av nyttiga råvaror och inget socker.nyttig dessert - Nillas Kitchen

Gluten och mejerifri var den också och suuupergoood, detta måste ni smaka! Den nedre delen består av avokado, kakao, lite honung och vatten. Den övre, frysta hallon, cashewnötter, dadlar, lime och lite vaniljpulver. Receptet på puddingen kommer från Nilla Gunnarssons bok Sju steg till ett friskare jag.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *