Bobbys

Tjockt och fylligt hår med kosttillskott!

Är du sugen på att testa ett kosttillskott för håret? Då kan vi verkligen rekommendera Bobbys Superhair! Vi har många kunder som hört av sig till oss och berättat att deras hår har växt mycket snabbare sedan de började med detta kosttillskott. Många har också känt att naglarna blivit starkare och huden blivit finare. Även jag tar dessa kapslar och tycker håret blivit starkare och växer fortare, bara fördelar helt enkelt! Skulle du vilja veta mer om Bobby’s superkapslar? Läs vidare!

Bobbys Superhair är en svensk succéprodukt har utvecklats i samarbete mellan Better You‘s produktexperter och den kända frisören Bobby Oduncu. Vi på PiggaButiken är stolta återförsäljare av Bobby’s Superhair med väl utformad formula som är framtagen med utgångspunkt från en nordisk livsstil med Bobbys långa erfarenhet som frisör och Better You’s friskvårdsinriktning som bas.

Bobbys

Hur kan dessa kapslar funka? Det är faktiskt väldigt logiskt när du tänker på det. Det du ser av håret är inte levande och den inre strukturen kan därför inte påverkas utifrån. Hårets tillväxt är alltså beroende av näring som når hårroten inifrån. Det vi äter blir till byggstenar och dessa kapslar innehåller de nyttigheter ditt hår behöver.

Här på PiggaButiken tänker vi att det är självklart att skönhet och hälsa kommer innifrån. Så förutom att använda naturligt schampo och balsam är det viktigt att äta en varierad kost och dricka mycket vatten samt dra ner på användandet av platt- och locktänger. Strävar du efter ett friskt, glänsande och välmående hår tycker vi absolut att du bör prova detta kosttillskott också, som är speciellt utformat med de vitaminer och mineraler ditt hår behöver för att växa optimalt.

Bobbys

Vill du också äta ett tillskott som ger dig optimala förutsättningar för att håret ska växa snabbare och på köpet få starkare naglar och en friskare hud? Ge gå Bobby’s Superhair en chans!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *