Toppsäljare

Toppsäljare i Februari – Era 5 favoriter denna månad!

Vi spinner vidare på era fem månadsfavoriter även i februari. Dessa fem produkter har vi alltså sålt mest av under denna månad. Kanske hittar du en ny favorit genom detta blogginlägg. Se mer nedan!

  • Bambusugrör, Coconut Bowls – Det verkar som att många utav er har bytt ut plastsugrören där hemma mot bättre alternativ, nämligen bambusugrör. Dessa handgjorda sugrör kommer från Bali, precis som kokosskålarna från Coconutbowls gör. De är 100% naturliga, handgjorda, fair trade (ansökan pågår), livsmedelssäkra, hållbara och innehåller inget lim eller lack. Och så är de härliga att dricka ur. Testa dem du också!

Sugrör

  • Hårserum, C/O Gerd – Vintern har tagit ut sin rätt och gjort våra hårstrån torra och spröda. Tur för er som köpt c/o Gerds hårserum! Detta serum är den ultimata “leave in”-produkten som återfuktar och bibehåller ditt hårs kondition samt motverkar frissighet. En klar favorit, både hos er och oss!

Serum

  • Quick Relief Shampoo, Q for Skin – Ett superschampo för dig med hårbottenbesvär! Det är lätt att vid dessa växlande temperaturskillnader få obalans i sin hårbotten. Om du känner igen en kliande och irriterad hårbotten med kanske mjäll, torrhet och beläggningar, så bör du testa Quick Relief!

Q for Skin

  • KSM 66, Medicine Garden – KSM 66 är som sagt en produkt som vi säljer mycket av, vilket kan bero på att den är så mångfaldig! Antingen så lever folk ett stressat liv och behöver någonting som lindrar stresskänslan. Eller så kanske man lever ett väldigt aktivt liv och hjälps av KSM genom bättre återhämtning, mer avslappning i musklerna osv. KSM bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning, ork osv. Läs mer om KSM 66 och träning i DETTA blogginlägg.

KSM66

  • Morortsolja, Rosenserien – Och så denna fantastiska olja! Morotsoljan har varit extra populär nu under vintertid då huden behöver lite extra vård. Det är en exklusiv och lyxig olja som ger huden näring och en fräsch lyster. Den är rik på A- och E-vitamin samt absorberas in snabbt av huden så du slipper den där oljiga känslan. Absolut värd att testas!

Rosenserien

Detta var alltså era 5 favoriter under februari månad. Från förra månaden kan vi se att KSM och Quick Relief håller sig kvar i toppen av storsäljarna. Om du inte testat dessa produkter, eller de andra från detta blogginlägg så borde du göra det! Det finns ju en anledning till varför de är så populära (: Nästa månad återkommer vi med er topp fem under mars månad.

Ha det fint så länge!

Pigga hälsningar,

Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *