Vi tycker det är så kul att följa upp vilka produkter som verkar vara era stora favoriter! Därför vill vi dela med oss av våra 5 toppsäljare i janurai månad, samt varför vi tror att dessa har gått så bra. Om det är någon utav dessa produkter som du inte sett eller läst om innan så kanske du blir inspirerad till att prova dem nu. Läs vidare!

Toppsäljare

Quick Relief Shampoo – Q for Skin. Nu när kylan dragit in är det många som upplevar att den torra luften påverkar både hud och hår. Därför tror vi att detta schampo sålt extra bra i junuari! Quick Relief Shampoo är för dig som ofta upplever klåda, mjäll, torrhet och irritation i ditt hårbotten och vill ha ett effektivt, naturligt och återfuktande schampo.

Toppsäljare

2. Eye Balm – Maria Åkerberg. Ett väldigt uppskattat erbjudande och vi förstår varför! Balm över lag är superbra när det är kallt och torrt i luften. Eftersom huden kring ögonen är extra känslig var det många utav er som passade på att klicka hem detta ögonbalm. Balmet verkar återfuktande, närande och uppstramande, för dig som vill motverka fina linjer och rynkors djup.

Toppsäljare

3. Aleppotvål – Alepeo. Som sagt har den torra luften slagit till ordentligt! Därför tror vi att så många valde att köpa Aleppotvål under vår kampanjvecka eftersom den verkar otroligt återfuktande och vårdande på huden. Ju mer lagerbärsolja i tvålen, desto mer välgörande vid problemhud. Så är du torr om händerna/kroppen/ansiktet bör du köpa dig en Aleppotvål med hög procenthalt av lagerbärsolja.

Toppsäljare

4. Feine Bitter 99% – Vivani. Bästa chokladen för hälsosam bakning! Många har startat det nya året på bästa sätt och kanske också då väljer att äta bättre alternativ av godis/fika. Denna choklad går både att äta som den är eller bakas med, båda gillas skarpt! Har du provat 99% choklad innan?

Toppsäljare

5. KSM 66 – Medicine Garden. KSM 66 är en produkt som vi säljer mycket av, vilket kan bero på att den är så mångfaldig. Antingen så lever folk ett stressat liv och behöver någonting som lindrar stresskänslan. Eller så kanske man lever ett väldigt aktivt liv och hjälps av KSM genom bättre återhämtning, mer avslappning i musklerna osv. KSM bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning, ork osv. Läs mer om detta kosttillskott på vår hemsida!

Här är alltså era 5 favoriter i januari månad. Det ska bli spännande att se om era 5 favoriter ändras något under fabruari. Vi återkommer när denna månad är över. Ha det fint så länge!

Pigga hälsningar, Frida