Torra och irriterade läppar – 2 produkter som hjälpte mig

Det värsta med att ha röda och irriterade läppar tycker jag är att varenda gång jag pratar spricker de, vad man än ska äta svider det så man kan inte njuta av livets goda samt att det alltid syns då de ej går täcka snyggt med smink, det bara krackelerar och flagnar. Som tur är hittade jag två produkter som hjälpe mig att få bukt på detta!

För att få bukt på problemet började jag fylla på med näring både inifrån och utifrån med Q for Skins produkter. Jag använde lip balm på läpparna sedan åt jag 4 kapslar av svartvinbärskapslarna varje dag och det försvann helt och hållet efter bara 2 veckor. torra läppar - q for skinNu har jag fortsatt med kapslarna efteråt också och tar 2 kapslar om dagen och det har aldrig kommit tillbaka.  torra läppar - q for skinSvartavinbär är ovanligt rika på omegafetter, antioxidanter och vitaminer som visat sig vara ett högst värdefullt näringstillskott . Framförallt avspeglas detta i hud- och hårkvalitet. Det är oljan som bär på supernäringen och jag har verkligen fått uppleva kraften från naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *