KSM och Curamin

Två kosttillskott för optimal hälsa!

Med denna duo täcks hela din kropps behov för att du ska må så bra som möjligt! KSM 66 hjälper och stärker ditt inre välbefinnande, din mentala balans, uthållighet och ork samtidigt som CuraMin hjälper din kropp till optimal ledhälsa och rörlighet. Just nu finns dessa som ett kit hos oss, perfekt eftersom de kompleterar varandra så bra! Läs mer om dem nedan.

KSM 66

KSM 66 är ett kosttillskott som bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och mera ork. Läs mer om detta kosttillskott HÄR.

Curamin

CuraMin är USA:s mest använda ledprodukt som hjälper till att skydda våra leder och bidrar därigenom till bibehållen ledhälsa. CuraMin bidrar också till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Oxidativ stress är en ständigt pågående process som sliter på leder och brosk. För att läsa mer om CuraMin kan du klicka dig vidare HÄR.

Denna duo täcker hela din kropps behov för att du ska må så bra som möjligt. Prova du också! Du hittar det HÄR hos oss på PiggaButiken ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *