Naturativ

Underbara dofter från ekologiskt varumärke

Naturativ är både ett naturligt och ekologiskt varumärke som även har dofter utöver det vanliga! Ett tråkigt rykte som naturliga produkter ofta får är att de doftar för naturligt, till exemepel starkt av citrongräs eller lavendel. Men inte dessa! De här produkterna doftar istället underbart gott av vanilj, kokos och karamell. Nedan ser du vilka produkter de erbjuder!

Målet för Naturativ var klart redan från början – att skapa de bästa ekologiska skönhetsprodukterna på marknaden utan kompromisser, fria från parabener, PEG, konstgjorda doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik.

Naturativ

Vi har två olika serier från detta märke – Revitalising och Cuddling (du hittar dem HÄR). Med sina produkter, vill Naturativ ta vara på det bästa från naturen. Bland ingredienserna finns bland annat kallpressade oljor och smör, naturligt blomvatten och socker. De använder växt- och bivaxer, växtalkoholer och biologiskt aktiva växtextrakt och köper bara miljöcertifierade och internationellt erkända ingredienser. Naturativ använder icke-raffinerade, kallpressade oljor som behåller alla sina vårdande egenskaper. Deras certifierade ingredienser innebär även en garanti för att produktionen följer reglerna för miljöskydd.

Naturativ

Naturativs produkter är mycket effektiva, underbara att applicera, rena, naturliga och med förföriska dofter. Revitalising finns i Kroppslotion, Body Butter, handkräm och duschgel medan Cuddlingserien består av en Sockerskrubb, Body Butter, Duschgel och Handkräm. Naturativ har även fått många skönhetsutmärkelser och vunnit många priser inom branschen och vi förstår varför!

Det är så kul att ha några produkter som sticker ut lite extra och vi är otroligt taggade på att höra vad ni tycker om dem! Skriv gärna till oss när ni testat dem ♥ Vi vet att ni inte kommer bli besvikna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *