Älskar du att träna? Får du ibland ömma och trötta muskler efter träning? Då vet jag produkten för dig!

För några år sedan provade jag  Body Lotion Athletic för första gången. Idag ligger Body Lotion Athletic alltid i min träningsväska så jag kan smörja in mig direkt när jag duschat på gymmet efter ett hårt pass. Den smidiga reseförpackningen får lätt plats bland de andra träningsprodukterna som jag släpar ofta eftersom jag tränar flera dagar i veckan. När man har tränat sisådär två timmars fys är man ju rätt så trött i musklerna och då finns det inget bättre än att smörja in sig i den här väldoftande lotionen!
Body Lotion Athletic - Maria ÅkerbergAtt kunna betala tillbaka till kroppen med en vårdade lotion när man tränat är en helt underbar känsla, både huden och musklerna kommer tacka dig! Denna kroppslotionen är speciell då den innehåller två väldigt stärkande eteriska oljor som heter vintergrönsolja och arnicaolja. Krämen är ganska stark så jag rekommenderar att vara lite försiktig med den då den känns lite som en liniment.

Finns det någon bättre känsla än den efter ett hårt träningspass? Jag längtar redan efter känslan av denna uppfriskande body lotion på trötta muskler som fått arbeta ordentligt!