Solkit

Uppnå maximal bränna – Stärk kroppen med karoten, både inifrån och utifrån

Sommaren är nästan här och jag tror att de flesta, precis som jag hoppas på att värmen är här för att stanna. För att förbereda kroppen inför sol och värme kommer vi idag berätta om hur du kan stärka kroppen både inifrån och utifrån för att få den där härligt gyllenbruna färgen på din kropp. Detta genom brun utan sol (för alla de där molniga dagarna) och solskyddsfaktor med karoten från Rosenserien samt kapslar med betakaroten från Jabushe Sun, läs vidare!

Just nu skiner solen och temperaturen ligger stadigt över 20 grader, vilket är underbart! Men vi vet alla att det kan svänga fort här i Sverige. Därför känns det tryggt att Rosenseriens Self Tan kan göra dig härligt gyllenbrun, utan att du ens behöver vistas i solen. Jag gjorde ett test för några veckor sedan när det fortfarande var kallt och molnigt ute, där jag under tre dagar använde mig utav deras brun utan sol och här ser ni resultatet. På första bilden ser ni mitt utgångsläge och på andra bilden ser ni skillnaden efter bara tre dagar. Perfekt för dig som inte kan vara i solen men ändå vill ha en fin och gyllenbrun nyans.Rosenserinen - Solkit

För de stunder som solen faktiskt tittar fram vill vi lyfta Rosenseriens Sunscreen med karoten (som är ett lätt bruntonat ämne, mer om detta nedan). Den är både för kropp och ansikte och ger skydd, samt vårdar och återfuktar din hud. Basen är av rättvisemärkt aloe vera gelé och innehåller även omegafetter samt vegetabiliska oljor som stärker och skyddar din hud. Den har spf 6 och skyddar ungefär lika mycket som en tunn t-shirt. Perfekt för dig som vistas ute under kortare perioder under dagen. Om du ligger och pressar ska du tänka på att använda solkrämen före, under och efter solning och även applicera generöst och ofta, särskilt efter bad och handdukstorkning. För låg dosering ger ett sämre skydd, så snåla inte!

Rosenserinen - Solkit

Varför är det karoten i solkrämen ovan och behöver man verkligen äta tillskott av betakaroten? Jo, betakaroten är ett förstadium till vitamin A. Detta ämne är lätt bruntonat och lagras i hudens fettlager, vilket förstärker hudens bruna färg. Därav finns den i Rosenseriens solkräm. Betakarotenet hjälper också kroppens hudceller att producera melanin, som skyddar mot solen inifrån. Genom ett tillskott av betakaroten från Jabushe Sun skyddar och stärker du din kropp och gör det svårare för solen att bränna dig.

Solkit

Genom att äta betakarotenkapslar, samt smörja kroppen både vid sol och molniga dagar så kommer du att uppnå den där somriga, härligt gyllenbruna nyansen på din kropp. Just nu har vi även superbra priser på just dessa produkter. Kika in på vår hemsida, piggabutiken.se och fyll upp lagret där hemma inför sommaren (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *