En ny favorit hos mig! Min hy blir lätt torr och glåmig under vintern. Jag är så glad att jag hittat en ny favorit nu till sommaren! Body Butter Shaping doftar underbart av ros och ger den torra huden ordentligt med fukt och näring, vilket känns direkt. Dessutom är den perfekt att ha med sig till simhallen där vi nu mer är några gånger i veckan (barnens favorithak) då den inte kan läcka!

Body Butter Shaping

Detta är som sagt en av de senaste nyheterna från Rosenserien. En intensivkräm till kroppen som återfuktar, stramar upp huden och samtidigt gör den väldigt len. Krämen är ganska tjock i konsistensen, men går fint in i huden och kladdar inte. Den innehåller parakrasse som har en uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och len. Det är ju faktiskt inte bara i ansiktet man är ute efter en uppstramande kräm.

Body Butter Shaping

Denna body butter används med fördel på celluliter, och hud som utsetts/utsatts för påfrestningar som graviditet och viktnedgång. Produkten är svensktillverkad med 100% naturligt innehåll. Den är dessutom vegansk och har en miljöanpassad vakuumförpackning. Testa du med!