Alpha Plus

Vabruari – Håll dig frisk med dessa tips!

Hur har vi det med immunförsvaret? Är många krassliga i din närhet? Ingen lust att vara sjuk? Jamen då så, då har jag en möjlig lösning till dig. Fortsätt läs!

Först vill jag presentera en riktig goding som alltid ligger i väskan utifall att jag börjar känna det där obehagliga pirret i halsen eller när jobbarkompisarna börjar nysa. Försvar från Alpha Plus – en tablett som hjälper till med vad den heter. Den innehåller bland annat D och C-vitamin (inga skyhöga doser men tillräckligt för att assistera mitt immunförsvar, dessutom kan man ta två). Vidare har man tillsatt Zink som även det är involverat i immunresponsen. Dessa vitaminer och mineraler stöttas upp av honungs- och bipollenpulver samt lite lakritsrotsextrakt. Så in med en tablett som får smälta på tungan så fort du känner av en begynnande förkylning. De ligger smidigt förpackade i blisterkartor så du alltid kan ha dem nära till hands!

Alpha Plus

Väl hemma kommer den riktiga insatsen! Då går jag på med C-vitamin med citrusbioflavonoider. Alpha plus har en smart “time-release” så inte alla 1000 mg c-vitamin går ut i kroppen samtidigt. Vill jag istället chocka kroppen med en rejäl dos C-vitamin så tar jag en hutt Liposomal C-vitamin för att få maximal dos vid samma tillfälle. Samt D3-vitamin för att stötta på alla vis jag kan! D-vitamin är egentligen inte en vitamin utan ett (pro)hormon som är nödvändigt för massor av processer i kroppen, bland annat immunförsvaret.

Alpha Plus

På detta vis tar jag skydd då hosta och nysningar börjar hagla över mig. Testa du med, kanske kan du gå mot trenden i vabruari och hålla dig pigg och kry. Lycka till!

Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *