Fotkräm c/o Gerd

Vackra sommarfötter – Hur lätt som helst!

Sommaren närmar sig och med den lusten att sparka av sig både stumpor och skor. Underbart! Men vad har hänt med fötterna efter en hel vinter instängda i tjocka vinterkängor? Kan hända att de blivit lite torra och spruckna? Ingen panik, vi har lösningen!

Fotkräm c/o Gerd

Här kommer en liten guide för hur du får lena och fräscha fötter, med extra fokus på c/o Gerds fotkräm (som vi även har rabatt på just nu).

  1. Börja denna rutin i duschen tillsammans med en fotfil. Med den avlägsnar du döda hudceller och torr hud samt gör fötterna lena och mjuka.
  2. Använd peelingvantar och en kroppsscrubb för att exfoliera fötterna mera! Här rekommenderar vi c/o Gerds Sauna Birch Scrub som passar alla hudtyper. Passa på att skrubba kroppen när du ändå är igång.
  3. Sist men absolut inte minst. Smörj, smörj, smörj! Dina fötter behöver fukt och framförallt fett. Genom att smörja med c/o Gerds Foot Cream som innehåller tea tree olja och pepparmint, tillgodoser du dina fötters behov av fukt och fett samt efterlämnar en fräsch doft. Gör det varje kväll, gärna i sängen innan du somnar för att låta krämen verka och så blir det inget kladd på golvet. För extra torra fötter rekommenderar vi även Blueberry Balm som verkar extra bra vid hudsprickor.

Fotkräm c/o Gerd

Du hittar alla deras produkter HÄR!

Möt sommaren med fräscha och pigga fötter, med hjälp av c/o Gerd.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *