Inika borstset

Så lägger du grund för bästa makeupen

Visst är det lyxigt att ha riktigt bra borstar att applicera sin makeup med. INIKAs Vegan Brush Roll-set har allt du behöver för att blanda, definiera och belysa din naturliga skönhet. Med dessa åtta borstar har du alla verktyg du behöver för att lägga en riktigt fierce makeup! Borstarna kommer även i ett svart kanvasfodral som är återvinningsbart, vilket håller dina borstar rena och är lättillgängliga att ta med i väskan. Erbjudande för detta kit och på INIKA just nu hittar du längst ner i detta inlägg ♥

INIKA Organic kommer från Australien och är ett veganskt och ekologiskt certifierat makeupmärke som verkligen har blivit känt världen över. Deras produkter är av högsta kvalité och påverkar varken naturen eller människan, vilket gör att du kan känna dig helt trygg. Deras sortiment består utav rena mineraler och ingredienser och är helt fria från skadliga syntetiska kemikalier och tillsatser. Nu till INIKAs superlyxiga borstset (som du hittar HÄR):

Inika borstset

  1. Lip Brush – Vi börjar med deras läppensel som enkelt och exakt applicerar läppstift, lip tints eller läppglans och ger ett jämnt resultat samt superfina läppar! Ett bra tips om du någon gång ska låna ut eller dela till exempel ett läppstift med någon så använd då en läppensel istället för att slippa bakterier.

Inika borstset

2. Concealer Brush – Denna borste gör det enkelt att applicera concealer eller foundation, speciellt på det ömtåliga stället under ögat, där en större borste inte kommer åt samt runt näsan. Den är supersmidig att jobba med!

Inika borstset

3. Blush Brush – En mjuk och stabil rougeborst med multipurpose. Fungerar utmärkt för att få din rouge att sitta perfekt men kan även användas till bronzer och illuminisor. Perfekt ju!

Inika borstset

4. Stippling Brush – Denna coola borste kan användas till foundations i olika former. De vita fibrerna absorberar din foundation och de svarta fibrerna hjälper till att jobba in produkterna i huden. Passar perfekt till bland annat Inikas Liquid Foundation och deras Loose Mineral Foundation (som är min personliga favorit). Med denna får du bättre kontroll, finare definition och en perfekt finish.

Inika borstset

5. Foundation Brush – En till foundationborste (man kan aldrig få för många). Denna fungerar också utmärkt till både flytande- och mineral foundation och ger ett fint och jämnt resultat. Applicera din foundation genom att dutta/pensla över hela ansiktet. Gå sedan in och dra lätt för att få bort borstmärken och ojämna linjer.

Inika borstset

6. Crease Brush –  Denna ögonskuggsborste är designad för att ge en perfekt blandning till ögonskuggan och ett jämnt resultat samt sudda ut skarpa linjer så att ögonskuggan får en naturlig övergång mellan de olika nyanserna till huden.

Inika borstset

7. Shadow Brush – Ytterligare en silkeslen ögonskuggsborste som är perfekt till att applicera ögonskugga i början, för att få en första känsla av looken man har tänkt sig.

Inika borstset

8. Defining Angle Brush – Denna borste har också en multipurpose funktion. Den kan användas till att applicera eller hjälpa till att blanda din ögonskugga, och också som en ögonbrynsborste för att få till de perfekt brynen.

Alla dessa borstar har ett värde tillsammans på 1882kr men finns nu HÄR för bara 729kr, vilket kap!

OCH JUST NU, om du beställer för 900kr så får du INIKAs Enriched Rosehip Oil på köpet, till ett värde av 299kr. Denna ansiktsolja återfuktar huden på djupet, hjälper cellförnyelsen samt ökar hudens elasticitet. Den känns otroligt skön mot huden!

Välj en 100 % naturligt och vacker hud med INIKA  Organic ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *