Ekologisk ögonkräm

Välj en ögonkräm efter just dina behov

När det gäller huden runt ögonen är vi alla olika och har olika ambitioner med vår hudvård. Någon av oss känner sig svullen och någon annan kan känna sig torr. Ja, listan kan göras lång och innehålla allt mellan oönskade rynkor och mörka partier osv. Du vet säkert att du ska använda ögonkräm istället för hudkräm. Men på samma sätt som att det finns olika ansiktskrämer för olika hudtyper, finns det ögonkrämer som har olika egenskaper. I detta inlägg går vi igenom olika ögonkrämer så du kan välja den som passar just dig.

Ekologisk ögonkrämMen varför kan du inte bara använda din vanliga ansiktskräm? Svaret är att huden kring ögonen har en annan struktur än resten av ansiktet. Den är betydligt tunnare, mer känslig och har mindre porer. Ögonkrämer har därför en annan formula än en vanlig ansiktskräm. Den har mindre molekyler för att kunna penetrera ner i den finporiga huden. Här på Piggabutiken.se finns det många olika att välja band så här följer några rekommendationer för olika behov.

Eye Cream More är en ögonkräm som verkar utslätande och uppstramande. Denna ögonkräm har en dränerande effekt på svullnader och motverkar mörka ringar.

Eye Cream More -Maria ÅkerbergEye Gel är en ögongel som verkar svalkande på den känsliga huden kring dina ögon. Detta resulterar i att svullna ögonlock motverkas och förebyggs.Ögonkräm - WeledaÖgontröst – Eye Revive har en välgörande inverkan vid överansträngda och trötta ögon. Dess lugnande effekt har också visat sig vara bra vid tendenser till påsar under ögonen och kliande ögon. Ögontröst Eye Revive - Dr. HauschkaEye Contour Cream+, allround kräm för behandling av området runt ögonen: kråksparkar, mörka ringar och svullnad. Detta reducerar svullnad, fina linjer och rynkor runt ögonen.Eye Contour Cream + -Esse Probiotic SkincareNonique Anti Aging Ögonkräm hjälper till att motverka rynkor och mörka ringar. Vårdar torr, mogen och känslig hud på djupet. Ljuvlig doft av hallon och granatäpplen. Ögonkräm - NoniqueNonique Intensivt återfuktande Ögonkräm vårdar huden runt ögonen. Speciellt anpassad för torr eller uttorkad hud runt ögonen eftersom den ger gott om fukt. Doftar uppfriskande av färsk lime och gröna olivblommor. Ögonkräm - NoniqueÖgonkräm – Pomegranate Firming Eye Cream stimulerar hudens naturliga cellförnyelse och vårdar och skyddar den ömtåliga huden runt ögonen. Ögonkräm - WeledaApplicera ögonkrämen morgon och kväll på väl rengjord hud. Undvik att gnugga in krämen då huden är känslig och lätt tappar sin spänst. Använd liten mängd produkt och applicera istället med lätt duttande fingrar kring globbenet.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *