VÄN

VÄN – Hygienprodukter för ett aktivt liv!

Lever du ett aktivt vardagsliv och behöver därefter tvätta mycket? Har du kanske barn som alltid håller igång, utövar fysiska sporter och behöver ha med sig bra hygienartiklar? Då vill vi tipsa om VÄN! Ett prisvänligt och svensktillverkat varumärke som erbjuder skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter. Allt från hudvård till tvättmedel som är framtaget för just en aktiv vardag, läs mer!

MiljöVÄN är ett bra alternativ för dig som tycker det är viktigt att använda miljöanpassade produkter. De är av god kvalitet och tillverkas under säkra och kontrollerade processer som följer livsmedelsverkets krav. Produkterna produceras i morderna fabriker som även dem sätter kvalitet och miljö i fokus.

VÄN

Människa – När man tvättar sig ofta blir innehållet i produkterna extra viktigt! VÄN är alternativet för dig som är rädd om kroppen. Produkterna är milda och vårdande utan onödiga tillsatser. Dofterna är diskreta och passar alla i familjen, oavsätt ålder och kön. Parfymfria produkter finns självklart också! Oavsett vad du väljer är känslan densamma – rent och fräscht med ett mjukt lödder.

VÄN

Plånbok – VÄN räcker länge. När man lever ett aktivt liv går det lätt åt stora mängder hygienprodukter. Alla deras produkter är koncentrerade och räcker länge! Eftersom dofterna är neutrala kan produkterna också användas av alla i familjen och du slipper att köpa hem många olika varianter.

VÄN

♥ Klicka dig vidare HÄR för att komma till vårt fulla sortiment av VÄN ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *