ögonkräm - maria åkerberg

Varför du ska använda ögonkräm och inte en vanlig ansiktskräm runt ögonen?

Vi använder oss av ögonkräm för att återfukta och skydda den tunna huden mot väder och vind. Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än resten av ditt ansikte och behöver därför en annan kräm. Om du använder din vanliga ansiktskräm runt ögonen så går inte den in och arbetar med huden som en ögonkräm gör, detta beror på att en ansiktskräm har större molekyler som inte tränger ner i den tunna huden runt ögonen.

Maria Åkerbergs Eye Cream är helt utan eteriska oljor så den ska funka till den allra känsligaste huden. Den innehåller nyponfröolja, sheasmör, kallpressad jojobaolja och c-vitamin vilket ger din hud en fuktboost och gör så att du kan bli av med torrhetsrynkor men även minska på åldersrynkor. Tänk att det aldrig är för tidigt att börja använda en ögonkräm!

ögonkräm - maria åkerberg
När du tar ögonkräm tänk på att du inte tar mer än vad som behövs och att du tar ögonkräm runt hela ögat. Man säger att den tunna huden är tills du känner benet under ögat och glöm sen inte att ta krämen ovanför ögat upp till ögonbrynet.

Dessutom rekommenderats alltid att du applicerar ögonkrämen försiktigt utan att trycka för hårt. Använd därför ditt ringfinger då det är det svagaste fingret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *