nagelfil - priti nyc - naglar

Varför ska man ha en nagelfil i glas?

Du har säkert funderat på vad som skiljer en glasfil mot andra filar, och det finns faktiskt några fördelar med att välja en av glas. Just nagelfilen från Priti NYC, som är den bästa på marknaden, slits inte ner på samma sätt som mjuk nagelfil. Denna kristallglas-fil kan användas länge, om och om igen. Och om du mot någon förmodan tycker att den presterar sämre efter ett tag, kan du bara vända på den och använda andra sidan då båda är till för att fila med. Läs mer om fördelarna med denna nagelfil som kan användas på både vanliga, naturliga naglar och syntetnaglar.

nagelfil - priti nyc - naglar

Denna starka fil kan som sagt användas både på vanliga, naturliga naglar eller syntetnaglar. Det är tack vare att den är gjord av glas att den inte nöts ner på samma sätt som en som inte är gjord i glas. Något annat som inte heller nöts ner är naglarna som kan ta skada av mjukare filar. När du använder dig utav en glasnagelfil så minskar alltså risken för att dina naglar ska flagna och gå sönder.

nagelfil - priti nyc - naglar

Denna fil drar heller inte med sig nagellack medans du filar naglarna. Den tar bara med sig det du filar bort, och låter det som ska vara kvar på nageln sitt kvar utan att “slita” bort det. Den smidiga formen på denna fil, men den spetsiga toppen, är till för att du ska kunna peta ner dina nagelband. Dessutom kan den smala toppen komma åt under naglarna, vilket annars kan vara knepigt. Att ha rent under naglarna är viktigt av hygieniska skäl och ger ett fräscht intryck.

nagelfil - priti nyc - naglar

Ett annat stor PLUS med Priti NYC’s glasnagelfil är att den är miljövänlig. Det kanske inte är något man reflekterar över annars. Att ens nagelfil kan vara “onyttig” för dig själv och miljön. Denna fil innehåller inga kemiska tillsatser i tillverkningsprocessen och är helt återvinningsbar!

nagelfil - priti nyc - naglar

Detta är min favoritfil! Den har hängt med länge och känns precis lika bra som när jag köpte den.

nagelfil - priti nyc - naglar

Jag kan verkligen rekommendera den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *