Pigga läppcerat

Vårt egna ekologiska läppbalsam

Läpparna är känsliga och behöver tas hand om, speciellt på vintern när det är kallt och man lätt blir torr. För att undvika att läpparna spricker så kan man använda sig utav ett bra läppcerat som vårdar läpparna. Vårt egna Pigga Läppcerat är billigt, bra och ekologiskt.

Pigga läppcerat

Som sagt så är vårt läppbalsam ekologiskt och återfuktar läpparna ordentligt. Något som många andra läppcerat gör är att skapa som ett beroende av att smörja in läpparna hela tiden. Pigga Läppcerat vårdar läpparna utan att skapa ett sådant beroende. Varför ett sådant beroende skapas kan till exempel vara för att ceratet man användbara ligger utanpå huden utan att gå in och återfukta på djupet, så efter ett litet tag när du gnuggat/slickat bort ceratet känns läpparna torra igen. Detta läppbalsam ger näring åt läpparna längre, och håller fukten i läpparna längre.

Smaken är även unik då detta cerat smakar av friskt päron. Det känns fräscht på läpparna, smakar gott och ger ingen tung eller kladdig känsla som man annars kan få av läppcerat. Det har effekter som en väldigt fet produkt, utan att kännas fett och tjockt. Dess smidiga och smala modell är även perfekt för att ha med sig i jackan, eller till och med i plånboken.
Pigga läppcerat

Testa det du också!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *