Peeling - Renee Voltaire

Vegansk kroppspeeling med underbar doft

Här är ett tips på en kroppspeeling som luktar helt fantastiskt med stora peelingkorn som lämnar huden mjuk och återfuktad. Ekologiskt kakaosmör och kallpressad kokosolja återfuktar och ger huden näring samtidigt som blandningen av eteriska oljor av citron, lime och citrongräs ger en frisk och upplyftande doft.

Peeling - Renee VoltairePeeling - Renee VoltaireKROPPSPEELING – EXFOLIATING SALT BODY SCRUB har en fräsch doft av citron som piggar upp både kropp och sinne. Jag skulle säga att detta är en grov skrubb som river ordentligt, vilket jag gillar. På bilderna nedan ser du hur den ser ut när jag har skrubbat min hand. Den är lite oljig och peelingkornen är grova och täta utan att lösas upp för mycket när det appliceras.
Peeling - Renee Voltaire Peeling - Renee Voltaire När skrubben sköljts av är huden mjuk och underbart len. Peeling - Renee VoltaireFörutom att huden blir len och fin så kan jag inte nog betona hur gott denna skrubb luktar! Peeling - Renee VoltaireEtt måste hemma i badrummet!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *