veganska sminkborstar - INIKA organic

Veganska sminkborstar

Det ultimata borstsetet för att applicera smink som ett proffs, som dessutom är helt veganskt! Vegan Brush Roll innehåller alla nödvändiga verktyg för att blanda, definiera och belysa din naturliga skönhet. Med åtta viktiga, professionella borstar i ett elegant, återvinningsbart svart kanvasfodral som håller dina penslar säkra, rena och redo för action när du behöver dem. Läs mer och se det fina resultatet när jag använt dem!

veganska sminkborstar - INIKA organic

Setet innehåller 8st av INIKA’s vaganska sminkborstar och såhär använder jag dem:

  1. Rougeborste – Blush Brush – Denna sminkborste är mjuk och stabil, vilket det gör den till en utmärkt rougeborste. Kan också kan användas till bronzer och illuminisor.
  2. Foundationborste – Stippling Brush – Perfekt att använda för att få bättre kontroll, finare definition och en perfekt finish. De vita fibrerna absorberar foundation och de svarta fibrerna hjälper till att jobba in produkten i huden. Används till att applicera liquid foundation och loose mineral foundation.
  3. Foundationborste – Foundation Brush – Borsten du vill ha om du vill ha ett fint resultat av din flytande- eller mineral foundation. Applicera produkten genom att dutta/pensla över hela ansiktet.veganska sminkborstar - INIKA organic
  4. Concealerpensel – Concealer Brush – Är som namnet avslöjar till för applicering av concealer. Den passar perfekt för att komma åt små, känsliga områden. På grund av att den är liten blir det lätt att applicera concealer på små trånga utrymmen där en stor borste inte kommer åt. Till exempel runt ögonen eller runt näsan.
  5. Ögonskuggsborste – Crease Brush – Här är en fluffig ögonskuggsborste som är perfekt för att blanda ut ögonskuggan när du applicerat allt färdigt. Den suddar ut skarpa linjer så att ögonskuggan får en naturlig övergång mellan de olika nyanserna till huden.
  6. Ögonskuggsborste – Eyeshadow Brush – En silkeslen borste som gör det lätt att applicera ögonskuggan för ett jämnt resultat. Absolut perfekt att använda när man börjar med looken man tänkt sig.
  7. Läppensel – Lip Brush – En liten pensel som används till olika läpprodukter. Denna borste gör det lättare att få ett jämnt resultat och utan kladd. Vill du använda den till exempel ett läppstift så drar du bara lätt över läppstiftet så får du produkt på penseln istället.
  8. Ögonskuggspensel – Defining Angle Brush – Liten snedställd pensel som användas till att applicera ögonskugga i globlinjen eller fransraden. Även för att hjälpa till att blanda ögonskugga från globlinjen till brynbenet. Borsten kan också användas som en ögonbrynsborste om du använder brynskugga.

veganska sminkborstar - INIKA organic

Alla borstarna är gjorda av de mjukaste syntetfibrerna och träet är framställt genom hållbart skogsbruk, vilket gör detta till en 100% vegansk och etisk produkt.

veganska sminkborstar - INIKA organicveganska sminkborstar - INIKA organic

Nedan ser du resultatet! Jag är nöjd för sminkningen blev väldigt jämn och naturlig. Alla borstar är mjuka och sköna att använda i ansiktet så jag kan verkligen rekommendera detta borstset.

smink - ansikte - hår

Hoppas du blev sugen på att klicka hem detta fina och extremt användbara kit (som dessutom är himla prisvärt). Du kommer inte bli besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *